Стали відомі подробиці трагедії на Яворівському військовому полігоні
Категорія
Події
Дата публікації

Стали відомі подробиці трагедії на Яворівському військовому полігоні

Стали відомі подробиці трагедії на Яворівському військовому полігоні
Джерело:  online.ua

Причиною  інциденту на Яворівському полігоні у Львівській області, де від осколкового поранення в шию загинув військовослужбовець Збройних сил України, стало порушення заходів безпеки.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook прес-служби Оперативного Командування Захід.


Близько 22:00 16 вересня під час планових занять з вогневої підготовки військові, що знаходилися в одній бойовій машині, переплутали вогні іншої бойової машини з вогнями, які використовуються для підсвічування мети. Пострілом пробили вежу машини і підстрелили одного бійця ВСУ. Військовослужбовець помер по дорозі в лікарню.


За фактом події порушили кримінальну справу і ведуть досудове розслідування.


У той же час, військовий прокурор Львовскоого гарнізону Владислав Савинець розповів "112.ua", що постріл був здійснений з 30-мм гранати, і в результаті попадання в голову військовий-контрактник загинув на місці.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  на військовому полігоні в Рівненській області під час навчань вибухнув гранатомет, постраждали семеро солдатів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?