Макаревич чітко відповів на питання фанатів "Кримнаша"
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Макаревич чітко відповів на питання фанатів "Кримнаша"

Макаревич чітко відповів на питання фанатів "Кримнаша"
Джерело:  Ехо Москви

Російський знаменитий рок-музикант, лідер групи "Машина времени"  Андрій Макаревич  впевнений, що анексований Крим повернеться до складу України.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на інтерв'ю "Ехо Москви".


В ході розмови з Макаревичем ведучий Олексій Гусаров запитав у рок-музиканта: "Чомусь вас запитують, багато питань на цю тему: "Чи хочете ви повернути Крим Україні?". "Я? Завтра прокинусь і поїду, поверну Крим Україні. Я думаю, що це рано чи пізно станеться в тій чи іншій формі", - сказав Макаревич.


У відповідь на питання про те, як бути з проросійським населенням Криму він додав: "Для цього дуже б хотілося мати об'єктивну картину, наскільки воно проросійське, наскільки воно велике і наскільки воно не розчароване тим, що сталося".


Крім іншого, в контексті розмови про розчарування кримчан словами  прем'єр-міністра РФ Дмитра Медведєва на скарги пенсіонерів про маленьких пенсії, коли глава російського уряду сказав "Грошей немає, але ви тримайтеся", Макаревич зазначив: "Це тільки невелика частина того, що там відбувається".


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Андрій Макаревич на простому прикладі пояснив, в чому полягає трагедія Росії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?