Моторошний вибух в Авдіївці: з'явилися нові драматичні подробиці
Категорія
Події
Дата публікації

Моторошний вибух в Авдіївці: з'явилися нові драматичні подробиці

Моторошний вибух в Авдіївці: з'явилися нові драматичні подробиці

Один з постраждалих в результаті  вибуху в Авдіївці, помер 17 вересня в лікарні.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сайт Головного управління Національної поліції України в Донецькій області.


Правоохоронці встановили, що вибух стався через спробу трьох чоловіків розібрати вогнемет "Джміль" на території автобази на Індустріальній вулиці.


«Попередньо встановлено, що чоловіки знайшли і намагалися порізати «болгаркою» реактивний вогнемет «Джміль», здатний одним пострілом «погасити» вогневу точку противника. Ця зброя миттєво спалює зміцнення разом з усіма, хто там є. Максимальна дальність стрільби - 1 км, еквівалент бойової частини в тротилі - до 9 кг», - відзначають в поліції.


Один з чоловіків загинув на місці, другого в комі з опіками II ступеня і частковою травматичною ампутацією ніг госпіталізували, але не змогли врятувати. Третій чоловік також постраждав, але лікарі запевняють, що його життю нічого не загрожує.


За фактом інциденту порушили справу за статтею про порушення правил безпеки при виконанні робіт з підвищеною небезпекою, що спричинило загибель людей. За даним порушення передбачений запобіжний захід у вигляді обмеження волі на строк до п'яти років або позбавленням волі на строк до восьми років.


Як повідомляв ONLINE.UA, в цілому за добу  16 вересня в зоні АТО загинув один український військовослужбовець, ще шестеро постраждали.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?