У мережі розповіли історію українця, звільненого з полону бойовиків ЛНР
Категорія
Україна
Дата публікації

У мережі розповіли історію українця, звільненого з полону бойовиків ЛНР

У мережі розповіли історію українця, звільненого з полону бойовиків ЛНР
Джерело:  online.ua

Український волонтер Семен Кабакан розповів, що волонтер  Володимир Жемчугов, який повернувся в Україну після року перебування в полоні бойовиків так званої ЛНР, своїм порятунком багато в чому зобов'язаний своїй дружині.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Кабакаева.


"Володимир потрапив на розтяжку, прибувши на місце вибуху, місцеві бойовики звинуватили Володимира в шпигунстві. Відправивши його в ряд установ для лікування, бойовики про нього забули, він став лише предметом для торгу. Лікувати його не стали, навіщо морочитися, ампутували руки і все", - написав волонтер.


"Володимира за великим рахунком витягла дружина, в СБУ вона ходила як на роботу. Думаю, потрібно віддати належне, за завзятість і любов. Знали про цей випадок всі. Завдяки наполегливості дружини робилося все можливе", - додав Кабакан.


Перший віце-спікер Верховної Ради Ірина Геращенко також написала в Facebook про звільнених заручниках бойовиків. Так, вона повідомила, що вони обидва потребують серйозного лікування, і їх літаком доставлять в одну з кращих київських лікарень.


За словами Геращенко, звільнених українців обміняли на чотирьох "негідників і зрадників, які не любили свою країну".


Як повідомляв ONLINE.UA, на сайті Служби безпеки України  опублікували перші фото Володимира Жемчугова і Юрія Супруна після звільнення з полону бойовиків.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?