Після інциденту в Києві посилено охорону консульства РФ в Харкові: з'явилося фото
Категорія
Події
Дата публікації

Після інциденту в Києві посилено охорону консульства РФ в Харкові: з'явилося фото

Після інциденту в Києві посилено охорону консульства РФ в Харкові: з'явилося фото

Після  інциденту в Києві, де в ніч на 17 вересня невідомі за допомогою піротехніки атакували посольство Росії, у консульства РФ в Харкові посилили охорону.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Радіо Свобода".


Для охорони російського дипломатичного представництва задіяли 500 поліцейських і 200 бійців Національної гвардії. При цьому, на протилежному боці вулиці тривав мітинг кількох десятків людей з обласної організації Всеукраїнського об'єднання ветеранів, які вимагали, щоб світова спільнота не визнавала вибори в Держдуму РФ на території Криму.


"Ми проти проведення виборів на території українського Криму. Закликаємо тих, хто залишився в окупованому Криму, не бути учасниками абсурдної вистави", - сказав голова обласної спілки ветеранів Богдан Волос.


"Відчепись, страна огромная!", "Ні російському тероризму в світі!", "Руки геть від українського Криму", - йшлося в написах на плакатах активістів.



Фото: kh.vgorode.ua


Примітно, що на стендах оголошень консульства РФ в Харкові немає ніякої інформації про вибори в Держдуму Росії або про роботу виборчої дільниці в диппредставництві, а російські дипломати не відповідають на телефонні дзвінки.


Поліцейські, задіяні в охороні консульства вважають, що 18 вересня, в день виборів до Держдуми РФ, виборча дільниця в будівлі дипломатичного представництва Росії не відкриється.


Як повідомляв ONLINE.UA,  в день Росії в Харкові активісти принесли труну з опудалом президента Росії Володимира Путіна під будівлю консульства РФ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?