У НАТО стався новий військовий інцидент з Росією
Категорія
Світ
Дата публікації

У НАТО стався новий військовий інцидент з Росією

У НАТО стався новий військовий інцидент з Росією
Джерело:  online.ua

Винищувачі НАТО, що патрулюють повітряний простір над Балтикою, піднімалися на перехоплення військового літака РФ Іл-20.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter Національних збройних сил Латвії.


"17 вересня винищувачі повітряної поліції піднімалися на перехоплення над Балтійським морем неподалік від кордону Латвії літака Іл-20, що належить збройним силам Росії", - йдеться в повідомленні.


Нагадаємо, в червні  винищувачі місії протиповітряної оборони НАТО в країнах Балтії піднімалися на перехоплення трьох літаків ВПС Росії поблизу кордону Латвії.


У тому ж місяці  в Північному морі есмінець королівських ВМС Великобританії за допомогою країн-союзників НАТО перехопив російську субмарину.


Як повідомляв ONLINE.UA, російський журналіст  Олексій Венедиктов висловив думку, що Північний регіон, - Прибалтика і Північна акваторія, - є регіоном, де може початися масштабна війна Росії з країнами НАТО.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?