У Києві за кермом знову зловили п'яного поліцейського: з'явилися подробиці і фото
Категорія
Події
Дата публікації

У Києві за кермом знову зловили п'яного поліцейського: з'явилися подробиці і фото

У Києві за кермом знову зловили п'яного поліцейського: з'явилися подробиці і фото
Джерело:  online.ua

У Києві затримали п'яного автомобіліста, який виявився співробітником поліції.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook керівника проекту dtp.kiev.ua Влада Антонова.


"В мене на смертельному ДТП ледь не в'їхав п'яний водій" Черрі ". Почалося переслідування. Через три кілометри зупинив авто і сказав, що не був за кермом. Підтяглися патрулі. Щось викинув в кювет. Там знайшли пістолет і ключі від авто. У салоні - бита, наручники, кашкет. Виявилось, п'яний співробітник поліції", - йдеться в повідомленні.


За словами Антонова, водій від тесту на драгері відмовився.


Журналіст також уточнив, що у автомобіліста було кілька водійських посвідчень на різні імена.


"П'яний водій" Черрі "зупинений, Олексин Павло Степанович 1989 року є керівником фонду" Свята і чесна Україна ". Посвідчення: Король Роман 1993 Киев; Стернат Євген 1995 Львів", - написав Антонов.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в Мукачеві Закарпатської області місцевий прокурор і син одного з керівників Мукачівської Центральної районної лікарні, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, порушував ПДР і намагався втекти від переслідування патрульних поліцейських.









Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?