Захоплений Донецьк увійшов у сумний світовий рейтинг
Категорія
Культура
Дата публікації

Захоплений Донецьк увійшов у сумний світовий рейтинг

Захоплений Донецьк увійшов у сумний світовий рейтинг
Джерело:  Четверта влада

Окупований бойовиками ДНР Донецьк за підсумками 2015 року увійшов до двадцятки міст світу з найвищою терористичною загрозою.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Четверту владу", яка цитує звіт Всесвітнього економічного форуму, що пройшов у Швейцарії.

В опублікованому списку з 20 міст Донецьк посів 18 місце. Очолив список іракське місто Рамаді, де в минулому році було зареєстровано 243 випадки насильницької смерті на 100 тисяч жителів. У Донецьку ж аналогічний показник склав лише 41,3 випадку на 100 тисяч.

Сусідами окупованого бойовиками ДНР мегаполісу в опублікованому списку стали столиця Сомалі Могадішо і місто Кісмайо, розташоване в цій же країні. При цьому Донецьк обігнав столицю розтерзаної війною Сирії - Дамаск. Там в минулому році на кожні 100 тисяч гинуло лише близько 36 чоловік.

Крім українського міста, в списку найнебезпечніших міст виявилися міста Іраку, Сирії, Нігерії, Пакистану, Сомалі, Афганістану і Лівії. Всього ж у список увійшло 8 іракських міст.


Як повідомляв ONLINE.UA, в Донецьку два тижні тому припинилися поставки стартових пакетів оператора мобільного зв'язку "Фенікс".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?