В Україні завели справу на скандальну журналістку: ГПУ повідомила деталі
Категорія
Події
Дата публікації

В Україні завели справу на скандальну журналістку: ГПУ повідомила деталі

В Україні завели справу на скандальну журналістку: ГПУ повідомила деталі
Джерело:  online.ua

Генеральна прокуратура України відкрила кримінальне провадження проти скандальної журналістки, колишнього шеф-редактора телеканалу "Інтер" Марії Столярової.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook нардепа Андрія Левуса, який оприлюднив документ ГПУ.


"ГПУ у відповідь на моє звернення від 2 вересня відкрила кримінальне провадження з приводу протиправних дій російської агентки Столярової. Крок за кроком очистимо інформаційний простір від окупантів", - написав депутат.


Провадження відкрито за статтями КК: публічні заклики в ЗМІ до вчинення терористичного акту, фінансування тероризму, ухилення від сплати податків і перешкоджання законній професійній діяльності журналістів.



Як повідомляв ONLINE.UA, в мережі опублікували листування співробітниці так званого "Міністерства державної безпеки ДНР" Тетяни Єгорової з російським журналістом Леонідом Муравйовим, а також нібито з колишнім шеф-редактором телеканалу "Інтер" Марією Столяровою. Пізніше Столярова поїхала в Москву.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?