Російські вибори почалися і в Україні: з'явилися подробиці
Категорія
Політика
Дата публікації

Російські вибори почалися і в Україні: з'явилися подробиці

Російські вибори почалися і в Україні: з'явилися подробиці

В Україні відкрилися виборчі дільниці в посольстві Росії в Києві, а також в генконсульствах РФ В Харкові, Одесі та Львові, де росіяни можуть взяти участь у  виборах депутатів Держдуми РФ.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Інтерфакс".

Відзначається, що обстановка біля дипустанов спокійна, вжито посилених заходів безпеки. Посольство РФ в Києві посилено охороняють співробітники Національної поліції України та Національної гвардії. Територія огороджена металевим парканом. До 8:00 біля будівлі утворилася черга з 10 бажаючих проголосувати. При пред'явленні паспорта людей пускають на територію посольства.

Біля генконсульства РФ в Харкові також дуже багато поліцейських і бійців Національної гвардії України. Крім того, вулицю патрулюють кінологи з собаками.

Вхід до будинку - тільки по пред'явленню паспорта громадянина РФ.

В Одесі близько 20 правоохоронців знаходяться біля будівлі генерального консульства РФ, а у Львові дипломатична установа працює, однак, згідно з повідомленням російських ЗМІ, відсутні будь-які ознаки того, що в ньому відкрилася виборча дільниця для голосування на виборах до Держдуми. У будівлю генконсульства ніхто не заходить і не виходить з неї. Біля входу стоїть співробітник Національної гвардії, працює охорона. Повз будівлю проходять нечисленні перехожі. Черговий генерального консульства РФ повідомив агентству, що у дипустанови робочий день, але на питання, чи відкрита виборча дільниця, не зміг відповісти.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше спікер Міністерства закордонних справ Росії Марія Захарова заявила, що  голосування на виборах до Держдуми в Україні буде організовано в посольстві і генконсульствах РФ, незважаючи на протест Києва.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?