Ісламісти атакували індійську армію в Кашмірі, багато жертв: з'явилося відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Ісламісти атакували індійську армію в Кашмірі, багато жертв: з'явилося відео

Ісламісти атакували індійську армію в Кашмірі, багато жертв: з'явилося відео

Ісламісти напали на армійський штаб в штаті Джамму і Кашмір, в результаті чого 17 індійських солдатів загинули і близько 30 були поранені.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  УНІАН, який цитує Hindustan Times.


Згідно з повідомленням, нападники прорвали огорожу і проникли в військовий табір в містечку Урі, розташованому біля лінії кордону, що розділяє індійський Кашмір і самопроголошену державу Азад Кашмір під фактичним контролем Пакистану.


Відзначається, що на початку атаки загорілися намети, в яких було розміщено значну кількість солдатів, що повернулися з чергування. 12 солдатів загинули саме в результаті загоряння наметів. Решта ж загинули в перестрілці з нападниками. За заявою індійської армії, були вбиті 4 терориста.


Індійські офіційні особи вважають напади такого роду терактами, причому даний, згідно з інформацією ЗМІ, є найбільшим за кількістю жертв за останні роки.


У мережі також з'явилося відео з місця події.


##### VIDEO_898279 #####


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  бойовики терористичного угруповання ІГІЛ знищили російськими ракетами два турецьких танка в Сирії, в результаті атаки загинули троє військовослужбовців.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?