Біля посольства Росії в Києві спалахнули сутички: з'явилися відео
Категорія
Події
Дата публікації

Біля посольства Росії в Києві спалахнули сутички: з'явилися відео

Біля посольства Росії в Києві спалахнули сутички: з'явилися відео
Джерело:  interfax.com.ua

У Києві біля посольства Росії  відбулися бійки: близько десяти активістів намагалися загородити прохід до входу в будівлю дипустанови, а поліція їх відтискувала.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  "Інтерфакс-Україна".

Мітингувальники скандували "Слава Україні!". Один з активістів, який назвався депутатом Київської міськради, загородив вхід на територію посольства, двоє співробітників правоохоронних органів вивели його за огорожу.

Активісти на чолі з колишнім народним депутатом- "свободівцем" Ігорем Мірошниченком розхитували огорожу і пошкодили її.

Незважаючи на спроби блокування роботи виборчої дільниці на території посольства, бажаючі проголосувати можуть пройти на його територію через кордон правоохоронців, які охороняють дипустанову, відзначили журналісти.

За словами заступника начальника патрульної поліції Києва Олега Чувілкіна, підкріплення вони поки не очікують, все буде залежати від ситуації.

"Справляємося своїми силами. У разі необхідності очікуємо підкріплення", - сказав він і уточнив, що нацгвардійців на місці як і раніше 30 осіб.

Активіста, який намагався проникнути на територію посольства, доставлено в управління поліції. Дані про його особу уточнюються. Тим часом Мірошниченко стверджує, що це депутат Київради Володимир Назаренко (фракція "Свобода").

Як повідомляв ONLINE.UA,  у Росії проходять вибори в Держдуму РФ.. Виборчі дільниці для голосування відкрилися також в посольстві РФ в Києві і генконсульствах РФ у Львові, Харкові та Одесі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?