Глава українського Генштабу побачив прокол у великих навчаннях Путіна
Категорія
Світ
Дата публікації

Глава українського Генштабу побачив прокол у великих навчаннях Путіна

Глава українського Генштабу побачив прокол у великих навчаннях Путіна
Джерело:  online.ua

Глава Генерального штабу України Віктор Муженко вказав на серйозний прокол в  російських військових навчаннях "Кавказ-2016, зазначивши, що Росії вдалося задіяти лише 10% від запланованої кількості резервістів з Кубані і окупованого Криму.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Муженка.

"Ми побачили "глиняні ноги Колоса". Маємо інформацією, що набрали всього 10% від запланованої кількості резервістів. Охочих служити в резерві дуже мало. Для України - це позитивний сигнал. Свідомі росіяни, етнічні українці не бажають бути людським непотребом і жертвами, задовольняючи загарбницькі амбіції Кремля", - написав глава Генштабу.

"Дуже хороший індикатор для прогнозування реальних можливостей противника в забезпеченні якісними людськими ресурсами войовничої риторики агресора", - додав він.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше стало відомо, що з п'яти артилерійських дивізіонів угруповання артилерії, створеної для участі в навчаннях "Кавказ 2016", тільки дивізіон 288 артилерійської бригади (Муліно) 1 танкової армії Західного військового округу ЗС РФ виявився частково готовим до бойових стрільб.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?