Ватажка ДНР спіймали на новому лицемірстві: соцмережі обурені
Категорія
Події
Дата публікації

Ватажка ДНР спіймали на новому лицемірстві: соцмережі обурені

Ватажка ДНР спіймали на новому лицемірстві: соцмережі обурені
Джерело:  online.ua

Ватажок ДНР Олександр Захарченко  заявив, що бойовики не стріляють по позиціях сил АТО, а ВСУ, навпаки, постійно атакують бойовиків.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook українського журналіста Дениса Казанського.

"Захарченко погрожує відкликати неіснуючий наказ про припинення вогню в понеділок. Мовляв, зараз ми не стріляємо, а тільки терпимо обстріли ВСУ, але терпіти будемо тільки до понеділка", - написав Казанський.

При цьому російські пропагандистські ЗМІ повідомляють про обстріл бойовиками українських позицій.

"Паралельно телеканал міністерства оборони РФ радісно рапортує про те, як бойовики завдають ударів по українських позиціях в Красногорівці", - зазначив український журналіст.


За його словами, ніякі переговори на бойовиків не діють, тому єдиний спосіб домогтися реальних результатів - це тиснути на Росію санкціями.

"Загалом, дарма Штайнмаєр приїжджав. Путін продовжує відверто глузувати над нами. Тільки санкції, тільки хардкор. Бо не буде розмови по-іншому", - написав Казанський.

У соцмережах обурені.

Любов Головко: Він не Києву пригрозив, він фактично пригрозив мирним людям, які живуть в зоні обстрілу.

Володимир Бандура: Знову гумконвой відправили на Донбас, чекай чергову х*інь.

Тамара Шалкова: Вчить цих європейців, а вони якісь нездібні.

Oleksiy Babansky: Не санкції, а Сирія. Там справжнє яйце Кощея. Як тільки Кремль притискають там, вони а) верещать б) роблять усе, що скажуть.

Як повідомляв ONLINE.UA, ватажки ЛНР і ДНР Ігор Плотницкий і Олександр Захарченко заявили про перемир'я 15 вересня, проте ні дня його не дотримувались.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?