Бійка під посольством Росії: стало відомо про несподівану розв'язку
Категорія
Події
Дата публікації

Бійка під посольством Росії: стало відомо про несподівану розв'язку

Бійка під посольством Росії: стало відомо про несподівану розв'язку
Джерело:  Країна.ua

Правоохоронці відпустили керівника "Націонал-патріотичного Руху України" Михайла Ковальчука, якого затримали за  бійку з виборцем у будівлі диппредставництва РФ в Києві.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Страна.ua".


Ковальчук повернувся до посольства Росії на Повітрофлотському проспекті в розірваній футболці. "Мені інкримінували хуліганство, але оскільки потерпілий не став писати заяву, мене відпустили", - пояснив він.


Відзначимо, що Ковальчук став першим прибулим до будівлі посольства РФ в Києві націоналістом, він голосно ввімкнув українську народну музику зі своєї машини. "Я очищаю ауру українською музикою. Послухайте, як чудово співають!", - пояснив він.


Націоналіста затримали за те, що він вдарив українця, який прийшов супроводити свою дружину-росіянку на виборчу дільницю. Потерпілий відмовився писати заяву в поліцію.


Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в результаті заворушень під будівлею посольства Росії в Києві затримано двох осіб, серед яких депутат Київської міськради.


Як повідомляв ONLINE.UA,  в Росії проходять вибори до Держдуми РФ. Виборчі дільниці для голосування відкрилися також в посольстві РФ в Києві і генконсульствах РФ у Львові, Харкові та Одесі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?