Росія годує бойовиків на Донбасі "доісторичною" їжею
Категорія
Події
Дата публікації

Росія годує бойовиків на Донбасі "доісторичною" їжею

Росія годує бойовиків на Донбасі "доісторичною" їжею
Джерело:  online.ua

У зв'язку зі складною фінансово-економічною ситуацією в РФ, зафіксували істотне скорочення витрат на утримання проросійських бойовиків, які беруть участь у  війні на Донбасі.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Головне управління розвідки Міністерства оборони України.


Стало відомо, що скорочення фінансової підтримки військово-політичне керівництво Росії компенсувало поставками боєприпасів і їжі, що знаходяться на складах тривалого зберігання і не відповідають стандартам якості. Таким чином, в бойовики в районі міста Сніжне Донецької області під час проведення обстрілу з "Граду" 122 калібру виявили, що понад 30% боєприпасів непридатні.


"На військові продовольчі бази бойовиків для забезпечення харчуванням особового складу доставили заморожену рибу з державного резерву РФ, закладену на зберігання в 1960 році", - також повідомили в розвідці.


Відзначимо, що протягом літа бойовики з "5 мотострілецької бригади" (Макіївка) і "11 окремого механізованого полку" (Макіївка) неодноразово госпіталізувалися через отруєння м'ясними консервами, у яких закінчився термін придатності.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше ватажок ДНР  Олександр Захарченко заявив, що бойовики не стріляють по позиціях українських військовослужбовців, в той час як сили АТО постійно ведуть обстріли позицій бойовиків.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?