Під посольством Росії в Києві стався новий інцидент: з'явилося відео
Категорія
Події
Дата публікації

Під посольством Росії в Києві стався новий інцидент: з'явилося відео

Під посольством Росії в Києві стався новий інцидент: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

В  день проведення виборів до Держдуми РФ у будівлі посольства Росії в Києві  пройшли нові зіткнення, в результаті яких затримали ще одну людину, яка кидала яйцями в росіянина.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "112.ua".


"Відбулися сутички між протестувальниками, представниками партії "Свобода" і поліцейськими, одного протестувальника затримали, оскільки він нібито кидав яйця або інші предмети в громадянина РФ, який виходив з-за воріт посольства. Він затриманий, про це повідомили поліцейські", - йдеться в повідомленні.


"Сюди підтягуються нацгвардійці, кажуть, що залишатимуться до восьмої вечора. Крім представників "Свободи", сюди підтяглися деякі громадські активісти. Всі вони виступають проти проведення виборів до Держдуми", - додала кореспондент.



Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в результаті заворушень під будівлею посольства Росії в Києві затримано двох осіб, серед яких депутат Київської міськради.


Як повідомляв ONLINE.UA, правоохоронці відпустили керівника "Націонал-патріотичного Руху України" Михайла Ковальчука, якого затримали за бійку з виборцем.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?