Загибель заступника голови АП: у Порошенка повідомили подробиці
Категорія
Події
Дата публікації

Загибель заступника голови АП: у Порошенка повідомили подробиці

Загибель заступника голови АП: у Порошенка повідомили подробиці
Джерело:  rbc.ua

Глава Адміністрації президента України Петра Порошенка Ігор Райнін розповів, що  заступник голови АП Андрій Таранов, який розбився на водному мотоциклі в Києві, загинув від травми грудної клітини.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "РБК-Україна".


Видання зазначає, що інших коментарів глава АП не дав і в поспіху пішов на нараду.


"Шоковані, сумуємо через новинуи про передчасну смерть Андрія Таранова, заступника глави Адміністрації президента України. Зараз з'ясовуються обставини його загибелі сьогодні в Києві біля Гаванського мосту на Дніпрі. Висловлюємо щирі співчуття родині Андрія Івановича, ми знали його як справжнього захисника України, відданого справі і своєму народу", - написали в Facebook Адміністрації президента.


За словами спікера Національної поліції України Ярослава Тракало, за фактом події порушили справу про порушення діючих правил на транспорті.


Як повідомляв ONLINE.UA, в липні в Київській області  авто п'яного начальника відділу вантажоперевезень "Укрзалізниці" Івана Федорко зіткнулося з автомобілем журналіста Макса Левіна.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?