У банків в Україні з'явилася велика проблема: економіст повідомив деталі
Категорія
Економіка
Дата публікації

У банків в Україні з'явилася велика проблема: економіст повідомив деталі

У банків в Україні з'явилася велика проблема: економіст повідомив деталі
Джерело:  online.ua

Економіст, президент асоціації українських банків Олександр Сугоняко впевнений, що великою проблемою українських банків стало те, що  Національний банк України  відірвав банківську систему від економіки.


Про це він розповів в інтерв'ю ONLINE.UA.


"Люди забрали з банків депозити. Вісім десятків банків ліквідовані. У людей грошей на руках немає, попит ослаблений. Нам потрібно відновити зв'язок між економікою і банківською системою. Зараз вони функціонують, як дві різні судини", - сказав Сугонятко.


"Думаю, банки з українським капіталом потроху розкрадуть і ліквідують. Відсутність кредитів означає наростаючі проблеми для малого і середнього бізнесу. До того ж, банки набралися поганих кредитів. Щоб зменшити їх частку, потрібно видавати нові кредити зі значно меншими ризиками", - додав економіст .


Більше  читайте в інтерв'ю на ONLINE.UA: Багато банків в Україні чекає ліквідація - економіст про кредит МВФ, бюджет і перспективи країни.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?