Вже скоро: в НАТО зробили неприємну для Росії заяву
Категорія
Світ
Дата публікації

Вже скоро: в НАТО зробили неприємну для Росії заяву

Вже скоро: в НАТО зробили неприємну для Росії заяву

До травня 2017 року Північноатлантичний Альянс введе "багатонаціональні сили" для стримування  російської агресії  в Балтійському регіоні.


Про це заявив голова Військового комітету альянсу, генерал армії збройних сил Чеської Республіки Петро Павло, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на The Wall Street Journal.


У той же час, він зазначив, що деякі з підрозділів прибудуть на місце раніше заявленого терміну. "Солдат в Латвію направить Канада, в Литву - Німеччина, в Естонію - Великобританія, а в Польщу - США", - йдеться в повідомленні.


"Говорячи про ці чотири бойові групи, ми маємо на увазі не тільки присутність в тренувальних цілях. Ці сили повинні служити засобами стримування і, в разі потреби, наступу", - підкреслив Павло.


Нагадаємо, рішення про розміщення багатонаціональних батальйонів в Балтійському регіоні для стримування Росії було прийнято на саміті НАТО в Брюсселі 14 липня.


Як повідомляв ONLINE.UA, біля кордону Латвії  стався новий військовий інцидент між Росією і НАТО.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?