Ярош відкрив "бандерівську синагогу": опубліковано відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Ярош відкрив "бандерівську синагогу": опубліковано відео

Ярош відкрив "бандерівську синагогу": опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Відома українська блогер і боєць АТО Олена Білозерська розповіла, що нардеп  Дмитро Ярош  на базі Єврейської роти відкрив синагогу для військовослужбовців.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Білозерської.


"Не всі знають, що в складі Української Добровольчої армії під керівництвом Дмитра Яроша є підрозділ, в якому служать бійці-мусульмани, а також, з недавніх пір з'явилася Єврейська рота. Її командир, Максим, з нами з перших боїв 2014-го року", - написала військовослужбовець.


"Це реальний бойовий підрозділ, на даний момент більшість його бійців - на передових позиціях в секторі М. 16 вересня на базі Єврейської роти відкрилася імпровізована "бандерівська" синагога", - додала вона.



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Білозерська розповіла про зворушливу зустріч двох українських військовослужбовців, один з яких раніше врятував іншому життя на полі бою.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?