Соцмережі посміялися над кримською "няшею", що нахамила Порошенку
Категорія
Політика
Дата публікації

Соцмережі посміялися над кримською "няшею", що нахамила Порошенку

Соцмережі посміялися над кримською "няшею", що нахамила Порошенку
Джерело:  online.ua

У соцмережах висміяли "прокурора" Криму Наталю Поклонську, яка після  заяви президента України Петра Порошенка про впровадження санкцій проти переможців у виборах до Держдуми РФ в окупованому Криму  порадила українському президенту звернутися до лікаря.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на користувачів Twitter.


"Ці заяви можу прокоментувати, як навіжені, божевільні, серйозно ставитися до них не можна. Тут вже якось навіть не смішно, тут потрібна товаришеві Порошенку допомога психіатра, по всій видимості, сам він не справляється", - заявила Поклонська.


Такі слова "прокурора" Криму викликали неоднозначну реакцію користувачів мережі. Так, багато хто пригадав її  конфуз, коли на акцію "Безсмертного полку" Поклонська прийшла з іконою Миколи II.


crusader: "Зрадила Україну - зрадить і Рашку".


Joney M: "За Миколу II голосувала, як зазвичай?".


Авов Нітуп: "Няша показує свій невгамовний де**лізм знову".


Ёвая Луганда: "Блаженні вбогі, бо всі вони родичі Миколи №2".


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Наталю Поклонську висміяли, коли вона прийшла на збори фракції "Єдиної Росії" за участю президента РФ Володимира Путіна.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?