Порошенко емоційно розповів, що втратила Україна з загибеллю Таранова
Категорія
Політика
Дата публікації

Порошенко емоційно розповів, що втратила Україна з загибеллю Таранова

Порошенко емоційно розповів, що втратила Україна з загибеллю Таранова
Джерело:  online.ua

Президент України Петро Порошенко розповів про своє потрясіння та глибокий сум у зв'язку із смертю заступника голови Адміністрації президента Андрія Таранова.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter голови держави.

"Україна втратила одного з найкращих своїх захисників, якого нам буде дуже не вистачати. Мир душі твоїй, Андрію!" – написав він.

За словами Порошенка, «жахлива звістка про смерть Таранова» застала його в літаку по дорозі в Нью-Йорк.

«Андрій Іванович, який в силу службових обов'язків, в силу свого характеру належав до кола людей, що роблять свою справу впевнено і професійно, без зайвого галасу. Координація силових і правоохоронних органів, десятки поїздок на фронт, у частини і полігони... Сотні зустрічей із зарубіжними партнерами...» - перерахував він.


Крім того, голова держави пригадав, що Таранов брав участь у створенні Сил спеціальних операцій, у розвитку Високомобільних десантних військ.

«Реформування розвідувальних органів, звільнення наших військових і цивільних осіб з полону на окупованих територіях та в Росії... І це лиш те, про що можна сказати. Нажаль, більша частина досягнень генерала Таранова лишиться під грифом секретності, як того вимагають національні інтереси», — гірко додав президент.

Порошенко зазначив, що «Україна втратила одного з найкращих своїх захисників, якого буде дуже не вистачати».

«Мир душі твоїй, Андрію!", - написав він.


Нагадаємо, 18 вересня у Києві на Дніпрі Андрій Таранов на водному мотоциклі зіткнувся з баржою та загинув від отриманих поранень.
Як повідомляв ONLINE.UA, голова Адміністрації президента України Ігор Райнін розповів, що Андрій Таранов загинув від травми грудної клитини.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?