У Путіна створюють нову спецслужбу: соцмережі в шоці
Категорія
Світ
Дата публікації

У Путіна створюють нову спецслужбу: соцмережі в шоці

У Путіна створюють нову спецслужбу: соцмережі в шоці
Джерело:  online.ua

Керівництво Росії на чолі з президентом Володимиром Путіним планує реформувати силові структури і створити на основі Федеральної служби безпеки Міністерство державної безпеки, до якого увійдуть також Федеральна служба охорони і Служба зовнішньої розвідки.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Комерсант.
Крім того, МДБ може взяти на себе функцію розслідування найбільш резонансних справ.
За словами аналітиків, така реформа веде до повернення ФСБ функцій Комітету держбезпеки СРСР.
Також стало відомо, що в Росії планують ліквідувати Міністерство надзвичайних ситуацій, розділивши його обов'язки між МВС і Міноборони.
Підготовка до нової реформи, за даними ЗМІ, почалася після ліквідації Федеральної міграційної служби та Служби з контролю за виконанням покарань і створення Росгвардії.
Тим часом у соціальних мережах висловлюють свій шок новою ініціативою Кремля.








Як повідомляв ONLINE.UA, раніше президент РФ Володимир Путін підписав закон про створення Національної гвардії Росії, головною функцією якої стала боротьба з тероризмом і екстремізмом, а також робота в режимах надзвичайного або воєнного стану.
При цьому багато експертів називають справжнім об'єктом Росгвардії боротьбу з невдоволенням і народними хвилюваннями і страх влади перед російським Майданом.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?