Пасажирський літак із Росії зіткнувся з польським лайнером: опубліковані фото
Категорія
Події
Дата публікації

Пасажирський літак із Росії зіткнувся з польським лайнером: опубліковані фото

Пасажирський літак із Росії зіткнувся з польським лайнером: опубліковані фото
Джерело:  TVN24

В аеропорту імені Шопена у Варшаві літак російської авіакомпанії "Аерофлот", на борту якого перебували 100 пасажирів, зіткнувся з польським лайнером "SprintAir", в результаті чого рейс на Москву затримали на 8 годин.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на TVN24.PL.
Інформації про постраждалих немає.
Пасажири російського лайнера були обурені тим, що "Аерофлот" не потурбувався і не організував розселення в готель, а також не надав гарячу їжу. Лише у другій половині дня людям запропонували талони на гаряче харчування, проте не всі подорожуючі знали про таку можливість.
Крім того, деякі з пасажирів російського літака запізнилися на пересадочні рейси до Індії, Пекіна і Улан-Батора.
"Airbus 320 кермував на зліт і зачепив крило меншого літака авіакомпанії "SprintAir". Проблема була не в самому аеропорту. Літак "SprintAir" був порожній. Пасажири були в російському літаку, проте нічого серйозного не сталося", - повідомили в прес-службі аеропорту .




Як повідомляв ONLINE.UA, в серпні в міжнародному аеропорту Дубая під час жорсткої посадки загорівся літак компанії Emirates.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?