Порошенко зробив важливу заяву щодо летальної зброї для України
Категорія
Політика
Дата публікації

Порошенко зробив важливу заяву щодо летальної зброї для України

Порошенко зробив важливу заяву щодо летальної зброї для України
Джерело:  president.gov.ua

Президент України Петро Порошенко наголосив на важливості отримання військової допомоги США, а також виступив гарантом безпеки летальної зброї в разі початку її поставок в Україну.
Про це він заявив в ході зустрічі з представниками української громади США в Українському інституті Америки в Нью-Йорку, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сайт глави держави.
"Ми за ці 2,5 року довели, що на нас можна покластися і нам можна довіряти. Ми продемонстрували, що Україна ніколи не вела і не буде вести загарбницьких воєн. З України ніколи не надходило загрози. І абсолютно безпечно передати нам летальну зброю. За свою землю ми будемо боротися до останньої краплі крові", - сказав Порошенко.
Нагадаємо, до Дня незалежності України США передали Україні 1084 прилади нічного бачення.
Як повідомляв ONLINE.UA, колишній міністр оборони США Леон Панетта заявив, що надання Україні озброєння США необхідно для стримування російської агресії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?