Бойовики ДНР підготували жорстоку провокацію: розвідка дізналася деталі
Категорія
Події
Дата публікації

Бойовики ДНР підготували жорстоку провокацію: розвідка дізналася деталі

Бойовики ДНР підготували жорстоку провокацію: розвідка дізналася деталі
Джерело:  online.ua

Бойовики так званої ЛНР вирішили скористатися відносним "режимом тиші", який запровадили з 1 вересня на Донбасі, для підготовки диверсій проти України.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Головного управління розвідки Міністерства оборони України.
У розвідці впевнені, що бойовики готують постановочні диверсії з наміром в подальшому звинуватити українську армію в їх скоєнні.
Так з 19 по 23 вересня в населеному пункті Первомайськ та Кіровськ Луганської області бойовики готують серію вибухів. Для фальсифікації доказів причетності української сторони, планується залишити на місці злочину тіло загиблої в обстрілі особи, що має при собі документи, що засвідчують українське громадянство або факт проходження військової служби в ЗСУ.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше на брехні прокололися бойовики ДНР, заявивши, що українська армія провела обстріл їх позицій з мінометів 80 мм калібру, яких ніколи не було на озброєнні ЗСУ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?