Опальний ватажок бойовиків ДНР жорстко пройшовся по Захарченку та компанії
Категорія
Події
Дата публікації

Опальний ватажок бойовиків ДНР жорстко пройшовся по Захарченку та компанії

Опальний ватажок бойовиків ДНР жорстко пройшовся по Захарченку та компанії
Джерело:  Новини Донбасу

Опальний ватажок банди «Схід» Олександр Ходаковський, який раніше називав себе секретарем фейкової «Ради безпеки ДНР», жорстко розкритикував так званий «уряд ДНР».
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на онлайн-конференцію бойовика.
«Наліт тимчасовості цього «уряду» відчутний у всьому, і як він формувався, і як бездумно підходили до вибору тих чи інших «керівників», «міністрів». Мало того, вони низько компетентні, так ще і за морально-діловими якостями не відповідають тим посадам, які вони займають», - заявив він.
За словами Ходаковського, «всі вважали себе тимчасовими правителями і цей стан став характерною рисою для нашого нинішнього «уряду».
У той же час бойовик додав, що він не виступає «за обставини, які призвели б до зміни Захарченка, тому що це буде означати, що тут стався колапс».
«Уряд»... носить привабливі форми, але всередині... Це яєчна шкаралупа, яка зовні має вигляд, форму, об'єм, але усередині це порожнеча», - заявив він.
Ходаковський впевнений, що «коли воно все з душком, коли воно пахне, воно притягує мух...».
Окремо опальний бойовик додав, що жителі окупованих територій «вірять, що Росія, врешті-решт, візьме цю багатостраждальну територію в свій склад і позбавить її від цих недоношених чиновників, які намагаються зобразити із себе правителів держави».
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в соціальних мережах з'явилось оповідання про справжнє обличчя "антифашистів" кавказької національності і їх "подвиги" на Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?