На Харківщині повторилася трагедія з дезертиром-вбивцею: з'явилися подробиці і фото
Категорія
Події
Дата публікації

На Харківщині повторилася трагедія з дезертиром-вбивцею: з'явилися подробиці і фото

На Харківщині повторилася трагедія з дезертиром-вбивцею: з'явилися подробиці і фото
Джерело:  online.ua

Незабаром після інциденту з дезертиром-убивцею в Луганській області в селищі Великі Проходи Дергачеського району Харківської області боєць ЗСУ відкрив стрілянину по військовослужбовцях своєї бригади, після чого втік зі зброєю з місця злочину.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Патрульної поліції Харкова.
28-річний військовослужбовець служив в 92-й аеромобільній бригаді, в результаті відкритої ним стрілянини один з бійців ЗСУ загинув, другий, - постраждав. Дезертир втік, маючи при собі автомат АК-74 і три магазини патронів.
Втікач був затриманий патрульними Харкова і співробітниками Держприкордонслужби. Ближче до півночі його помітили на вулиці Академіка Синельникова, коли він перебігав проїжджу частину. Як пізніше з'ясувалося, в цей час його переслідували співробітники прикордонслужби. Спільними зусиллями дезертира затримали.
«Затриманий чоловік був у нетверезому стані і мав поранення в ліву руку. На місце події правоохоронці викликали бригаду «швидкої допомоги» і Військову службу правопорядку. Дезертира в супроводі поліцейських госпіталізували в лікарню», - йдеться в повідомленні патрульних.



Нагадаємо,

дезертир з Луганської області вбив двох людей і поранив ще п'ятьох

.


Як повідомляв ONLINE.UA,

дезертир, який вбив двох і поранив п'ятьох товаришів по службі в Луганській області, пояснив свій вчинок "затемненнями", що періодично трапляються у нього після спілкування з дружиною

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?