Одіозний російський борець з бездуховністю пройшов у Думу: соцмережі в ауті
Категорія
Світ
Дата публікації

Одіозний російський борець з бездуховністю пройшов у Думу: соцмережі в ауті

Одіозний російський борець з бездуховністю пройшов у Думу: соцмережі в ауті
Джерело:  rosbalt.ru

У депутати Держдуми РФ

за списками "Єдиної Росії" пройшов одіозний борець з бездуховністю, колишній депутат Законодавчих зборів Санкт-Петербурга Віталій Мілонов.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Росбалт.


За результатами обробки 44,6% бюлетенів, Мілонов отримує 33,11% в 218 окрузі, а його найближчий конкурент Олексій Ковальов - 14,85%.


Мілонов, зокрема, відомий боротьбою з гомосексуалізмом. Так у 2011 році він розробив закон про "адміністративну відповідальність за пропаганду гомосексуалізму і педофілії". За цією статтею він безрезультатно намагався притягти до відповідальності Rammstein, Мадонну і Леді Гагу. До кінця 2012 року за новим законом була притягнута до відповідальності лише одна людина за цитування Фаїни Раневської: "Гомосексуалізм - це не збочення, збочення - це балет на льоду і хокей на траві".


Крім того, Віталій Мілонов виступив ініціатором заборони фото- і відеозйомки в метро, ​​заборонив викладання теорії Дарвіна в російських школах, був автором законопроекту, що забороняє прогулянки в купальниках і з голим торсом в громадських місцях Санкт-Петербурга.


У соцмережах висміяли проходження Милонова в Держдуму РФ.


РБ головного мозга

: "Ого, Мілонов в Держдумі. Тепер нарешті в Росії заборонять ЛГБТ, покемонів, інтернет, Гру престолів і Дарвіна".



Як повідомляв ONLINE.UA, в мережі з'явився Топ-10 дивних передвиборних роликів в Росії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?