У Полтаві чоловік влаштував стрілянину прямо в супермаркеті: опубліковані фото
Категорія
Події
Дата публікації

У Полтаві чоловік влаштував стрілянину прямо в супермаркеті: опубліковані фото

У Полтаві чоловік влаштував стрілянину прямо в супермаркеті: опубліковані фото

У Полтаві 38-річний чоловік відкрив стрілянину в супермаркеті після невдалої спроби винести без оплати дезодорант.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Головне управління Національної поліції України в Полтавській області.
"Полтавець намагався винести з магазину без оплати дезодорант, сховавши його під пахвою. Охоронці супермаркету помітили це, зупинили чоловіка і вимагали, щоб він дочекався приїзду правоохоронців. На таку вимогу злодій відреагував дуже агресивно: витягнув пістолет, почав погрожувати охоронцям та скоїв один постріл. На щастя, куля потрапила в підлогу і ніхто не постраждав", - йдеться в повідомленні.
В результаті інциденту чоловіка затримали і помістили в СІЗО. За фактом події порушили кримінальну справу за статтею про хуліганство, скоєне із застосуванням зброї або іншого заготовленого заздалегідь предмета. Запобіжний захід за цією статтею визначається позбавленням волі на строк від трьох до семи років.
Відомо, що раніше порушник вже притягувався до кримінальної відповідальності.
Як повідомляв ONLINE.UA, в ніч на 16 вересня біля станції метро "Хрещатик"у Києві чоловік без видимих ​​на те причин вистрілив в живіт перехожому.




Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?