Спецслужби Путіна закинули в Україну узбека-"Джеймса Бонда"
Категорія
Події
Дата публікації

Спецслужби Путіна закинули в Україну узбека-"Джеймса Бонда"

Спецслужби Путіна закинули в Україну узбека-"Джеймса Бонда"
Джерело:  online.ua

Російські спецслужби відправили в Україну громадянина Узбекистану, який за допомогою прихованої відеокамери збирав для них інформацію.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook спікера Держприкордонслужби Олега Слободяна.
За його словами, під час огляду узбека на кордоні співробітники ДПСУ знайшли цілий шпигунський набір.
"Громадянина Узбекистану, який займався збором інформації, використовуючи приховану відеокамеру, затримали сьогодні вночі прикордонники Харківського загону та співробітники СБУ. Молода людина 1991 року народження слідувала в Україну через пункт пропуску "Плетенівка" на Харківщині. Під час прикордонного контролю співробітники Держприкордонслужби направили його на додаткову перевірку для встановлення мети перебування на території нашої держави. Вже під час спільного з представниками фіскальної служби і співробітниками СБУ огляду на сорочці чоловіка прикордонники на місці гудзика помітили приховану камеру для відеозйомки. Від неї йшов провід до пристрою накопичення інформації, який знаходився в кишені, а в іншій кишені також знайшли пристрій для аудіозапису", - розповів Слободян.
"В ході первинного опитування іноземець заявив, що пристрої для відео- і аудіозапису він отримав від співробітників російської міграційної служби, коли був затриманий за перевищення терміну реєстрації на території РФ", - додав він.
За даними спікера ДПСУ, правопорушника передали представникам СБУ.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше путінський пропагандист Грем Філліпс намагався влаштувати провокацію на адміністративному кордоні з окупованим Кримом.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?