Франція покартала путінського міністра через Донбас
Категорія
Світ
Дата публікації

Франція покартала путінського міністра через Донбас

Франція покартала путінського міністра через Донбас
Джерело:  Укрінформ

Міністр закордонних справ Франції Жан-Марк Еро в ході телефонних переговорів з главою МЗС РФ Сергієм Лавровим нагадав про необхідність виконання Росією Мінських домовленостей.
Про це йдеться в заяві французького дипвідомства, передає ONLINE.UA з посиланням на Укрінформ.
"Міністр закордонних справ і міжнародного розвитку Жан-Марк Еро провів телефонну розмову з міністром закордонних справ Росії Сергієм Лавровим. Два міністри обмінялися оновленою інформацією щодо ситуації в східній частині України через кілька днів після завершення візиту французького і німецького міністрів", - йдеться в документі.
Таким чином Еро нагадав Лаврову про запевнення Росії з припинення вогню на Донбасі, які так і не були виконані.
Французький дипломат закликав Росію до виконання Мінських домовленостей, «починаючи з всеосяжного припинення вогню і відведення озброєнь і початку політичного процесу».
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше глави МЗС Німеччини та Франції під час візиту в Україну оголосили, що отримали запевнення Москви про припинення вогню на Донбасі.
Проте в зоні АТО бойовики продовжують обстріли українських позицій.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?