Найманці з Білорусі катаються по Донбасу на російській техніці: опубліковані фото
Категорія
Події
Дата публікації

Найманці з Білорусі катаються по Донбасу на російській техніці: опубліковані фото

Найманці з Білорусі катаються по Донбасу на російській техніці: опубліковані фото
Джерело:  InformNapalm

Волонтери міжнародної спільноти InformNapalm оприлюднили фотодокази участі найманців з Білорусі у війні на Донбасі.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сайт InformNapalm.
Так волонтери виявили "добровольців" з Білорусі в рядах проросійських бойовиків, які позують на тлі комплексу РЕБ «Житель» в Луганській області.
Одним з виявлених громадян Білорусі став Бєлашов Сергій:




При цьому на опублікованих в соцмережах фото можна помітити тактичний знак (ТЗ) «18 в квадраті», - так звана «окрема рота РЕБ військ Росії на Донбасі, в / ч Л-05776» в Луганську.














Більш того, на дальньому плані знімків можна помітити різні літальні апарати, виставлені експонатами в Авіаційно-технічному музеї в Луганську.





Також серед громадян Білорусі в Україні був виявлений Фофанов Костянтин. На своїх фотографіях він позує разом зі своїм "бойовим конем", - станцією перешкод «Р-378Б» комплексу РЕБ «Борисоглібська-2» на тлі Луганська, Станиці-Луганській тощо.










Як повідомляв ONLINE.UA, раніше волонтери InformNapalm виявили військовослужбовців 17-ї окремої мотострілкової бригади з Чечні, нагороджених указом президента РФ орденами мужності за участь в боях на Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?