Бойовики ДНР підрахували, скільки в "республіці" проукраїнських громадян
Категорія
Події
Дата публікації

Бойовики ДНР підрахували, скільки в "республіці" проукраїнських громадян

Бойовики ДНР підрахували, скільки в "республіці" проукраїнських громадян
Джерело:  YouTube

На окупованих територіях Донбасу зберігається постійне число українських патріотів, які виступають проти бойовиків і приєднання регіону до Росії.
Про це заявив опальний ватажок банди «Восток» Олександр Ходаковський, передає ONLINE.UA з посиланням на відеоконференцію бойовика, опубліковану в youtube.
«Ми проводимо власні соціологічні дослідження. Питання звучить завжди однаково - якби був референдум, то за яку форму існування ви б проголосували? У складі унітарної України, в складі українського утворення з максимальною самостійністю цієї території, або незалежної держави, або приєдналися б до Росії...», - розповів він.
При цьому бойовик не назвав ні форми опитування, ні кількості респондентів, ні соціологів, які проводили ці дослідження.
За словами Ходаковського, на початку 2016 року «54-56% за приєднання до РФ, через три місяці 61%, в серпні 71. Цифра за існування в унітарній Україні непохитна - 4-5% від дослідження до дослідження».
«Тобто люди, дивлячись на те, що відбувається, вже не вірять в можливість нашого самостійного існування-виживання», - зізнався ватажок бойовиків, який свого часу зрадив Україну.
Особливо він запропонував уявити, «що буде, якщо почнеться розуміння, що РФ не готова приймати ці території».
«Ні в яких політичних колах в Росії, крім радикально патріотичних, серйозно не йдеться про приєднання. Але скрізь присутнє слово «поки» - чи то з метою підтримки нашої мотивації... Україна відійшла від нас як від центральної теми... А ми лише спосіб для внутрішньої політики...», - резюмував Ходаковський.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше ватажок банди «Восток» жорстко пройшовся по «уряду» ДНР, назвавши його «яєчною шкаралупою, позбавленою вмісту».

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?