НАБУ зробило резонансну заяву щодо скандалу з Лещенком
Категорія
Політика
Дата публікації

НАБУ зробило резонансну заяву щодо скандалу з Лещенком

НАБУ зробило резонансну заяву щодо скандалу з Лещенком

Національне антикорупційне бюро України виявило адміністративне порушення в діях народного депутата Сергія Лещенка під час купівлі квартири в центрі Києва.
Про це заявив глава Бюро Артем Ситник, передає ONLINE.UA з посиланням на Українську правду.
За його словами, в діях Лещенка були виявлені ознаки адміністративного порушення.
Також він додав, що порушення полягає в тому, що депутат взяв безпроцентну позику у керівника Української правди Олени Притули.
"Ця сума надається взагалі без відсотків, тому в цьому порушення. Не в самій сумі", - підкреслив Ситник.
Повідомляється, що депутату загрожують певні санкції: «Лещенкові загрожує штраф».
Водночас Ситник додав: скандал навколо купівлі квартири Лещенка є компетенцією не НАБУ, а Національного агентства із запобігання корупції.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в соцмережах спалахнув грандіозний скандал навколо купівлі нардепом Сергієм Лещенком дорогої квартири в центрі Києва, частину грошей на яку він нібито позичив у керівника "Української правди" Олени Притули, а частину - у своєї цивільної дружини діджея Анастасії Топольської.
Пізніше сам Лещенко, відомий своїми виступами про боротьбу з корупцією, написав заяву в НАБУ з проханням перевірити законність його придбання.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?