"Квартал 95" вразив американців: з'явилося відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

"Квартал 95" вразив американців: з'явилося відео

"Квартал 95" вразив американців: з'явилося відео
Джерело:  kvartal95.com

Студія "Квартал 95"

продала формат популярного серіалу "Слуга народу" американській компанії Fox.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу студії.


Угода перебуває на стадії підписання контракту. Протягом найближчого року продюсувати і виробляти серіал за форматом «Кварталу 95» в США буде компанія Imagine.


"Історія звичайної чесної людини, яка раптом стає Президентом і починає боротьбу з корупцією на всіх рівнях, універсальна, близька і зрозуміла глядачам різних країн, тому що у всьому світі люди хочуть бачити при владі порядних політиків", - прокоментував художній керівник студії "Квартал 95" Володимир Зеленський.


Також Зеленський поділився новиною на сторінці студії в Facebook.


"Вперше вітчизняний продукт подолав океан і з'явиться в США. Ми дуже раді, що це наш продукт. Компанія Fox купує формат "Слуга народу". Це велика перемога і перемога не тільки наша, а перемога наша з вами", - прокоментував він.



"У титрах кожного епізоду американського серіалу буде значитися Kvartal 95, Ukraine. Це, я вважаю, і є показник і нашого рівня, і нашої національності", - додав Володимир на прес-конференції відкриття медіафоруму KIEV MEDIA WEEK.


Відзначимо, в Україні "Слугу народу" переглянуло більше 20 мільйонів телеглядачів. Серіал був показаний на ТБ і в інших країнах (Естонія, Молдова, Казахстан) і куплений для показу низкою великих онлайн-платформ. У серпні стартували зйомки продовження «Слуги народу» - повнометражного фільму і другого сезону серіалу.


Як повідомляв ONLINE.UA,

студія "Квартал 95" відкликала свою заявку на отримання 50 млн гривень від Держкіно, які вона збиралася витратити на зйомку фільмів "Слуга народу" і "Повернення Гуллівера"

.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?