У СБУ розповіли, яку відповідь дадуть британському пропагандисту Путіна
Категорія
Україна
Дата публікації

У СБУ розповіли, яку відповідь дадуть британському пропагандисту Путіна

У СБУ розповіли, яку відповідь дадуть британському пропагандисту Путіна

У Службі безпеки України продовжать термін депортації одіозному пропагандисту президента РФ Володимира Путіна Грему Філліпсу, який в 2014 році вже був заарештований в Україні.
Про це заявила прес-секретар відомства Олена Гітлянська, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Обозреватель".
"Ми видворили Філліпса ще в липні 2014 року, заборонивши йому в'їзд в Україну на три роки. У мене немає інформації щодо кримінальних виробництв СБУ на його рахунок, але швидше за все цим питанням займається військова прокуратура. В'їзд йому точно заборонений, а по закінченні терміну заборони ми його напевно продовжимо", - зазначила прес-секретар СБУ.
Нагадаємо, Грем Філліпс ставив дурні питання звільненому з полону бойовиків ЛНР волонтеру Володимиру Жемчугову, ображав його і всіляко принижував. Так він питав у Жемчугова, хто його зомбував, навіщо він "робив диверсії" проти українців на Донбасі, а також запевняв волонтера, що без рук той нікому не потрібний.
Як повідомляв ONLINE.UA, Володимир Жемчугов потрапив у полон бойовиків ЛНР восени 2015 року. Він підірвався на розтяжці, пошкодив руки і зір. Коли приїхали бойовики, вони звинуватили його в скоєнні диверсії і взяли в полон. Звільнити Жемчугова вдалося тільки 17 вересня 2016 року.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?