Потужний вибух у Павлограді: з'явилися відео та драматичні подробиці
Категорія
Події
Дата публікації

Потужний вибух у Павлограді: з'явилися відео та драматичні подробиці

Потужний вибух у Павлограді: з'явилися відео та драматичні подробиці
Джерело:  ТСН

Правоохоронці затримали винуватця інциденту в п'ятиповерховому будинку в Павлограді Дніпропетровської області, де в ніч на 18 вересня стався вибух газу.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ТСН.
На відео відображені жахливі наслідки вибуху, ті з квартир, що не вигоріли, - залиті водою, усюди вибиті шибки. Комісія вирішує, чи можна відновити квартири.
Ніч після вибуху багато жителів двох під'їздів будинку, де стався вибух, провели в у родичів або друзів, іншим влада дала в користування тимчасове житло в гуртожитку і містечку для переселенців. Вранці 19 вересня потерпілі почали повертатися, щоб забрати речі.
Відомо, що поліцейські затримали винуватця події, яким виявився житель цього ж будинку. Як вдалося з'ясувати слідству, таким чином він хотів вчинити самогубство, але в останній момент передумав і вийшов на вулицю.
Напередодні тіло його дружини з десятками ножових поранень знайшли в сусідньому будинку. Сімейна пара жила разом більше 20 років, мала дорослого сина, але жінка вирішила піти від чоловіка і зняла квартиру поруч. Ймовірно, він підстеріг її в під'їзді і вбив.



Як повідомляв ONLINE.UA, в центрі Луцька спрацював вибуховий пристрій, закладений під один з автомобілів на стоянці, в результаті вибуху було пошкоджено п'ять автомобілів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?