ДТП з поліцією в центрі Києва: стала відома трагічна подробиця
Категорія
Події
Дата публікації

ДТП з поліцією в центрі Києва: стала відома трагічна подробиця

ДТП з поліцією в центрі Києва: стала відома трагічна подробиця
Джерело:  ДТП.kiev.ua

У Києві помер пасажир автомобіля Chevrolet, який 13 вересня потрапив у ДТП з поліцейським Toyota Prius.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на dtp.kiev.ua.
"У результаті ДТП важкі травми отримав 40-річний пасажир "Шевроле" - Андрій. Швидка госпіталізувала потерпілого в реанімаційне відділення 17 політравми. Лікарі шість днів боролися за життя чоловіка, було проведено кілька операцій, але на жаль, врятувати життя не вдалося, і сьогодні рано-вранці він помер", - йдеться в повідомленні.
Нагадаємо, що після сильного зіткнення Toyota Prius і таксі Chevrolet Lacetti вилетіли з проїжджої частини. Щоб витягти постраждалих з Chevrolet Lacetti на місце ДТП прибули рятувальники співробітники Державної служби з надзвичайних ситуацій із спеціальним інструментом.
Як повідомляв ONLINE.UA, в ніч на 18 вересня в Голосіївському районі Києва п'яний водій на Subaru намагався втекти від погоні патрульних, після чого в'їхав у паркан і влаштував скандал.



Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?