Євродепутат з'їздив на Донбас і видав відверту пораду
Категорія
Політика
Дата публікації

Євродепутат з'їздив на Донбас і видав відверту пораду

Євродепутат з'їздив на Донбас і видав відверту пораду
Джерело:  Новини Донбасу

Депутат Європейського парламенту від Чеської республіки Яромир Штетина, який разом з євродепутатами Ребеккою Хармс і Міхаелем Боні відвідав окупований Донбас, заявив, що єдиний спосіб завершення конфлікту в Україні - це постачання зброї.
Про це він сказав 19 вересня під час поїздки на Донбас, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Новости Донбасса".
На думку європейського політика, який побував на КПВВ "Мар'їнка", Мінські домовленості з самого початку неефективні. Також він додав, що проти Росії необхідно посилювати санкції.
Яромир Штетина займає в Європарламенті посаду заступника голови комітету з питань безпеки і оборони.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше віце-спікер Верховної Ради, представник України в підгрупі з гуманітарних питань Тристоронньої контактної групи Ірина Геращенко заявила, що вважає такими, що суперечать один одному вимоги Європарламенту про проведення виборів на Донбасі і заборону на відвідування європейськими депутатами окупованих територій. Вона висловила обурення тим, що тільки три депутати, включаючи Штетину, погодилися відвідати Донбас.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?