Нардеп Ярош шокував заявою про Раду
Категорія
Політика
Дата публікації

Нардеп Ярош шокував заявою про Раду

Нардеп Ярош шокував заявою про Раду
Джерело:  online.ua

Позафракційний депутат, екс-лідер «Правого сектора» Дмитро Ярош

заявив про те, що не бачить сенсу ходити на засідання Верховної Ради, позаяк він там ні на що не впливає, а просто «протирає штани».


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на інтерв'ю Яроша

сensor.net

.


"Тільки-но я побачу, що зможу впливати у Верховній Раді на те, що відбувається, буде сенс там перебувати. А коли ти, як позафракційний депутат, приходиш, просто сидиш і "протираєш штани", коли "нагорі" йдуть «договорняки», то який сенс? У мене і без того багато справ", - заявив Ярош.


За словами народного депутата, від самих парламентаріїв в Раді нічого не залежить. Він Ярош також заявив, що всі питання вирішуються "нагорі" за допомогою різного роду «договорняків».


Ярош також розповів, що депутатський мандат йому допомагає в забезпеченні військових на фронті. При цьому він підкреслив, що не користується своїм статусом нардепа в особистих цілях.


"Я неодноразово в інтерв'ю говорив, що мандат допомагає в забезпеченні фронту, в зв'язках, і відкриває багато дверей. Тому що в державі від «совка» залишилося "чиношанування", тому такі речі поки потрібні. Але я не використовую мандат в особистих цілях - для власного збагачення або ще для чогось", - сказав колишній лідер «Правого сектора».


Відповідаючи на ремарку журналіста про те, що спікер ВР Андрій Парубій обіцяв карати депутатів-прогульників, Ярош відповів: "Нехай (карає - ТЄД.). Він нехай мені відрядження випише на фронт, тоді мене і карати не треба. Андрій - мій друг, я з ним поговорю, запропоную".


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше

Андрій Парубій заявив, що Верховна Рада зекономила півтора мільйона гривень через штрафні санкції, застосовані до депутатів за невідвідування парламентських засідань

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?