Кращий олімпієць України поскаржився на квартирне питання
Категорія
Спорт
Дата публікації

Кращий олімпієць України поскаржився на квартирне питання

Кращий олімпієць України поскаржився на квартирне питання
Джерело:  online.ua

Найтитулованіший спортсмен України на Олімпіаді 2016 в Ріо-де-Жанейро гімнаст Олег Верняєв заявив, що влада тільки піариться на спортсменах, нічого при цьому не роблячи.
Як повідомляє ONLINE.UA, про це спортсмен написав на своїй сторінці в Facebook, розповідаючи про квартирне питання, яке не вирішується вже другий рік.
"У березні 2015 року мені, Жану і Ігорю мер міста видав "сертифікат на квартиру", який є просто дипломом насправді. Так ось до чого веду. Нам сказали, що в жовтні 2015 року буде зданий будинок. Вчора мені сказали, що будинок буде зданий в другій декаді 2017 року. Чесно сказати, відчуваю себе людиною, на якій можна просто попіаритися, як це часто і буває!!! Моє "золото" і "срібло" Олімпійських ігор, "срібло" Жана (Беленюк - прим. ред ), виявляється, не варте того, щоб нам просто дати вже готові квартири. А коли порушується питання, то кажуть, все не по закону. І коли наводять приклад, що за Євробачення дають трикімнатну квартиру, то всі говорять, що він поганий. Звідси випливає питання, а навіщо бути там, де тебе не поважають?!" - написав Верняєв.
Дивіться: Кращий олімпієць України став футболістом "Шахтаря": опубліковано фото
Нагадаємо, борець Жан Беленюк обурювався, що Джамалі дали квартиру, а йому ні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?