Після поїздки на Донбас Штайнмаєр зробив заяву про переговори
Категорія
Політика
Дата публікації

Після поїздки на Донбас Штайнмаєр зробив заяву про переговори

Після поїздки на Донбас Штайнмаєр зробив заяву про переговори
Джерело:  Укрінформ

Міністр закордонних справ Німеччини Франк-Вальтер Штайнмаєр

після спільної з главою МЗС Франції Жаном-Марком Еро поїздки на Донбас заявив, що цей візит може привести до відновлення переговорів в "нормандському форматі" і допомогти врегулювати конфлікт на сході України.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "

Укрінформ

".


"Сподіваюся, що наша поїздка в Україну допомогла не тільки заспокоїти ситуацію, але і прокласти шлях до подальшого врегулювання, привести до того, щоб ми в "нормандському форматі" повернулися до виконання Мінських домовленостей", - сказав німецький дипломат у Варшаві перед початком щорічної конференції ОБСЄ.


Як повідомляв ONLINE.UA, глави зовнішньополітичних відомств Німеччини та Франції, Франк-Вальтер Штайнмаєр і Жан-Марк Еро, відвідали Краматорськ, де зустрілися з членами наглядової місії ОБСЄ, а потім вирушили до Слов'янська. Дипломатів на Донбасі

зустріли жорсткими плакатами

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?