Лещенко виступив із заявами про стеження, боротьбу і квартиру: з'явилося відео
Категорія
Політика
Дата публікації

Лещенко виступив із заявами про стеження, боротьбу і квартиру: з'явилося відео

Лещенко виступив із заявами про стеження, боротьбу і квартиру: з'явилося відео

Народний депутат від БПП Сергій Лещенко, який раніше оскандалився з купівлею дорогої квартири в Києві, заявив, що проти антикорупціонерів, в тому числі і проти нього, ведеться спланована операція з дискредитації їх діяльності.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Українську правду".
"За нами, за антикорупціонерами, ведеться незаконне стеження, прослуховування наших телефонних розмов, незаконне збирання інформації, конфіденційних даних. Вкидання в інтернет на мене було зроблене через кілька годин після укладання угоди (купівля квартири - ONLINE.UA)", - сказав Лещенко.
Нардеп також підкреслив, що готуються нові атаки, і назвав імена їх організаторів.
"Конфіденційна інформація була незаконно оприлюднена і зманіпульована корупціонерами, з якими я веду боротьбу. Люди Кононенка, Грановського, Мартиненка готують грунт для подальших атак, тому що на кону мільйони, мільярди, які крадуть з державного бюджету", - зазначив народний обранець.
Також він заявив, що ситуація з антикорупціонерами є наслідком тієї політики, яку проводить президент Петро Порошенко. У той же час він запевнив, що продовжить антикорупційну боротьбу.
Що ж стосується квартири, Лещенко сказав, що не отримував житлоплощі в подарунок.
"Ніякої квартири в подарунок я не отримав. НАБУ вивчило всю історію моїх доходів, отримало доступ до документів ще з радянських часів. Всі мої доходи є легальними, ніяких відкатів або дивних подарунків виявлено не було", - заявив депутат.
На уточнення, чи отримав він в подарунок квартиру по вулиці Гетьмана, Лещенко сказав: "Ця квартира не була мною отримана в подарунок, вона з'явилася в 2006 році".



Як повідомляв ONLINE.UA, НАБУ виявило адміністративне порушення під час покупки квартири Лещенком. Порушення полягає в тому, що депутат взяв безпроцентну позику у керівника "Української правди" Олени Притули.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?