Час настане: Луценко пообіцяв Майдан на Красній площі
Категорія
Політика
Дата публікації

Час настане: Луценко пообіцяв Майдан на Красній площі

Час настане: Луценко пообіцяв Майдан на Красній площі
Джерело:  online.ua

Генеральний прокурор України Юрій Луценко

заявив про те, що в Росії настане час Майдану, і на Красній площі в Москві відбудуться такі ж події, що і на Майдані Незалежності в Києві в 2013-2014 роках.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на УНІАН.


Виступаючи під час засідання Комітету Парламентської асамблеї Ради Європи з питань науки, освіти, культури та ЗМІ в Києві, Луценко заявив: "Для нас важлива не стільки навіть фінансова підтримка, хоча ми за неї вдячні, не стільки навіть дипломатична підтримка - ми за неї дуже вдячні. Я маю на увазі санкції щодо агресора тощо. Нам дуже важливо відчувати сигнал взаєморозуміння, загальної культури, належність до єдиної мети - просувати простір свободи і демократії на схід".


Генпрокурор підкреслив, що колись "кордон свободи" стояв у Берліні, розділеному стіною.


"Потім цей кордон перемістився на Віслу - в столицю Польщі. Потім він стояв по Дніпру - в місті Києві, Україна була розділена. Сьогодні він стоїть на нашому східному кордоні. І я абсолютно переконаний, що всі, хто тут молодше, хто старше, ми ще всі побачимо, що кордон свободи рухається на схід", - заявив Луценко.


Крім того, генеральний прокурор заявив, що вважає боротьбу з корупцією чи не «найбільш показовим методом змінити цей старий радянський корумпований простір».


"Те, що я роблю у себе, те, що ми робимо спільно з європейськими колегами, дає прекрасний приклад тим, хто є по той бік стіни", - сказав Луценко.


Він також висловив упевненість в тому, що "прийде час, коли на Красній площі в Москві ми побачимо ті самі процеси, які бачили на українському Майдані".


"У той момент, коли Україна буде жити краще, ніж Росія, Росія почне розширювати простір свободи на своїй території", - упевнений генеральний прокурор.


Як повідомляв ONLINE.UA, путінський пропагандист, журналіст "Комсомольської правди"

Дмитро Стешин заявив, що гроші, знайдені у заступника начальника антикорупційного управління МВС Росії Дмитра Захарченка, - це "чорна каса" Майдану, який противники Путіна нібито планують в Росії, при цьому заяву Стешина висміяли в соцмережах

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?