У мережі обговорюють жорсткий інцидент із росіянами в Абхазії: опубліковано відео
Категорія
Світ
Дата публікації

У мережі обговорюють жорсткий інцидент із росіянами в Абхазії: опубліковано відео

У мережі обговорюють жорсткий інцидент із росіянами в Абхазії: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

У соціальних мережах обговорюють інцидент з побиттям росіян у невизнаній Абхазії, яке влаштували господарі готелю, де відпочивала молода сім'я з Росії.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ren.tv.
Видання зазначає, що сім'я росіян була побита на дорозі біля кордону під час відпочинку в Абхазії.
За словами росіян, конфлікт почався в міні-готелі «Лерес», коли вони посварилися з сином хазяїна. Як розповіла виданню сімейна пара, син власників готелю обматюкав росіянина і запросив його "розбиратися". У той же час, за словами росіян, господар готелю викликав на підмогу своїх друзів. Після цього сімейна пара вирішила виїхати.
Як розповіли росіяни, їх погодилася підвезти до кордону сім'я з Тольятті. Однак абхазці нагнали машину з двома сім'ями і дитиною в пробці біля кордону. Чоловік вийшов і вступив в бійку, при цьому дружина знімала те, що відбувається, на відео.
Видання відзначає, що бійка відбувалася біля посту ДПС, при цьому в поліцію інформація про інцидент не надходила. Як зазначає ЗМІ, присутні не розтягували забіяк.
Відзначається, що молода людина отримала струс мозку, серйозні травми голови, розсічений ніс і забої, кілька ударів дісталося і жінці.
«Ти їх врятуєш від фашистів-грузин, а вони б'ють тебе і твою дружину», - саркастично прокоментували відео в Facebook в паблік «Церква свідків покращення».
Паша Новіков: Подяка не знає меж.
Alexander Molodetskiy: А могли б і пристрелити нафіг. Республіка невизнана, закони ніякі не діють, екстрадиції в Росію, в принципі, теж немає - що б їм було за це?
Ungewissheit: А навіщо вони поїхали туди взагалі? Нормальна людина хіба поїде до Абхазії?
Tengiz Tengiz: Росія, визнайте ще раз Абхазію як державу! Після етночистки, очистили від грузин, а Росія визнала, а тепер пожинайте плоди. Звичайно, негарно і підло бити сім'ю, де маленька дитина, але гірше обійшлися з населенням грузинської національності, взагалі вбивали без розбору і з боку старшого брата це заохочувалося.


Як повідомляв ONLINE.UA, у невизнаній Абхазії не відбувся референдум про проведення дострокових виборів президента через низьку явку виборців, при цьому цей факт жорстко висміяли в мережі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?