Харківський дезертир-вбивця не встиг дочекатися дембеля: з'явилися подробиці
Категорія
Події
Дата публікації

Харківський дезертир-вбивця не встиг дочекатися дембеля: з'явилися подробиці

Харківський дезертир-вбивця не встиг дочекатися дембеля: з'явилися подробиці
Джерело:  online.ua

Дезертиру, що  втік з військової частини під Харковом після скоєних ним вбивства одного військовослужбовця і поранення іншого товариша по службі, загрожує довічний термін.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на « Укрінформ ».


Як розповів начальник Регіонального медіа-центру Міністерства оборони в Харківській області полковник Дмитро Горбунов, «затриманому дезертиру, який зараз в зв'язку з пораненням руки знаходиться під охороною в Харківському військовому госпіталі, пред'явлено підозру по статтях, пов'язаних з умисним вбивством, самовільним залишенням частини зі зброєю, необережним поводженням зі зброєю і вживанням спиртних напоїв».


"За сукупністю злочинів йому загрожує покарання аж до довічного терміну", - сказав Горбунов.


Крім того, за його словами, всі учасники інциденту були покликані в ході шостої хвилі мобілізації. "Всі троє повинні бути демобілізовані вже через кілька тижнів, в жовтні. Причому вбивця, як і вбитий, покликані з Вінницької області", - додав Горбунов.


За його словами, поранений солдат госпіталізований до Харківської міської лікарні швидкої допомоги.


Нагадаємо, увечері 18 вересня в одній з частин Чугуївського гарнізону під Харковом сталася сварка між військовослужбовцями, під час якої 28-річний солдат убив 40-річного товариша по службі, а також поранив 35-річного солдата.


Сам зловмисник втік з автоматом АК-74 і трьома обоймами. Незабаром дезертир був затриманий на околиці Харкова в нетверезому стані.


Як повідомляв ONLINE.UA,  дезертир, який вбив двох і поранив п'ятьох товаришів по службі в Луганській області, пояснив свій вчинок "затемненнями", що періодично трапляються у нього після спілкування з дружиною.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?