Мамо, дай 20 см грошей: соцмережі продовжують веселитися через історію з Лещенком
Категорія
Україна
Дата публікації

Мамо, дай 20 см грошей: соцмережі продовжують веселитися через історію з Лещенком

Мамо, дай 20 см грошей: соцмережі продовжують веселитися через історію з Лещенком
Джерело:  online.ua

У мережі продовжують іронізувати над ситуацією навколо  покупки народним депутатом від «Блоку Петра Порошенка» Сергієм Лещенком дорогої квартири в центрі Києва.


Про це повідомляє ONLINE.UA.


Нагадаємо,  в Національному антикорупційному бюро розповіли про джерела отримання Лещенком 7 млн 550 тисяч гривень на покупку квартири.


"3 млн 770 тисяч гривень дала керівник "Української правди" Олена Притула; 77 тисяч доларів (1 млн 998 тис грн) були зняті з депозитів, оформлених на ім'я матері Лещенко Тетяни Яківни; 150 тисяч грн дала цивільна дружина Лещенка Анастасія Топольська; 1 млн 780 тисяч грн склали особисті заощадження Лещенка", - заявив глава НАБУ Артем Ситник.


При цьому в мережі не вщухає хвиля іронії з приводу походження коштів Лещенка.


«НАБУ: Лещенко не вніс до декларації мати, у якої взяв майже $78000 на покупку будинку. Це ознаки адміністративного правопорушення», - написав у Twitter користувач «Міністр еміграції» і опублікував влучну карикатуру.



tetyana holodovska: Мама його який банк пограбувала?




«Шановна мама Лещенка, усиновіть мене, будь ласка», - пише користувач Twitter «Сірий кардинал».


Чудо-ваще: Мама, сьогодні на квартири знижки! - Піди грошей в тумбочці візьми. - Скільки? - Сантиметрів 20.





Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  в соцмережах спалахнув грандіозний скандал навколо купівлі нардепом Сергієм Лещенком дорогої квартири в центрі Києва, частину грошей на яку він нібито позичив у керівника "Української правди" Олени Притули, а частину - у своєї цивільної дружини діджея Анастасії Топольської.


Пізніше сам  Лещенко, відомий своїми виступами про боротьбу з корупцією, написав заяву в НАБУ з проханням перевірити законність його покупки.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?