Франція не стала розшаркуватися перед Росією і зробила жорстку заяву
Категорія
Світ
Дата публікації

Франція не стала розшаркуватися перед Росією і зробила жорстку заяву

Франція не стала розшаркуватися перед Росією і зробила жорстку заяву
Джерело:  online.ua

Франція слідом за іншими країнами Європейського союзу визнала нелегітимними  вибори в Державну думу Росії  в окупованому Криму, що пройшли 18 вересня, при цьому Париж зробив жорстку заяву на адресу Росії.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на « РБК-Україна ».


У прес-службі Посольства Франції в Україні заявили, що невизнанням російських виборів в анексованому Криму Франція підтримує спільну позицію ЄС з приводу виборів на півострові.


"Франція не визнає ані легітимність організації, ані результати голосування, яке відбулося в Криму 18 вересня цього року. Наша позиція чітка і незмінна: як Європейський Союз і все міжнародне співтовариство, Франція не визнає незаконну анексію Криму", - сказано в повідомленні.


Як повідомляв ONLINE.UA,  користувачі соціальних мереж зраділи тому, що країни Заходу відмовилися визнавати легітимність виборів депутатів Державної думи РФ, проведених Росією 18 вересня в окупованому Криму.


Також стало відомо, що  Україна не визнає легітимними повноваження більшості депутатів Державної думи РФ, обраних на виборах 18 вересня.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?